En riktigt våt höstweekend på Sävekulla! NKL o ÖKL

VAR? På fantastiska Sävekulla i Älvsered

NÄR? Lördagen den 17 och söndagen den 18 septembe

FÖR VEM?

För dig som vill träna i vidunderlig vacker miljö och med massor av vatten!

För både NKL-grupp som vill träna vatten och ÖKL-grupper på öppenklass-/mot öppenklass-nivå som vill ”nörda dirigeringar” innan vattnet blir för kallt, på vackra Sävekulla i Falkenbergs inland (passa på att ta en tur till Gekås innan eller efter helgen). Vi bygger träningen och utnyttjar de fina vatten som finns på gården för att stärka ert dirigeringsarbete och samarbete.

När inte din grupp tränar vilar din hund och du är observatör.

VILL DU HÄNGA MED?
Låter det spännande så skynda dig att anmäla – mejla till michael.bager@skrivsand.dk eller PM:a till House of Bella’s. Ange “Våt weekend på Sävekulla” och berätta lite om dig och din hunds nivå och utmaningar i dagsläget.

INSTRUKTÖR: Michael Bager ÖKL och Lena Bager NKL

KURSAVGIFT: 3.200 kr/ekipage inkl moms.
Begränsat antal deltagare.

ÖVERNATTNING
På Sävekulla finns möjlighet att bo i delat dubbelrum i Gårdshuset. Där har ni självhushållning och tillgång till toaletter/dusch, gemensamt kök, matsal och soffhäng.
Huset kostar 1950 kr/natt för de totalt 8 bäddarna fördelat på fyra dubbelrum. Du får ha hund med på rummet – men bra är kanske att kunna dela av med kompostnät om du delar med någon annan. Blir husets alla bäddar bokade blir kostnaden 235 kr per person. Blir ni färre så blir det ju några kronor mer.

Finns intresse att komma redan på fredagen kan man hyra huset är det ledigt då också i nuläget. Det kostar då också 1950 kr/natt totalt sett. Så hör av er så snart som möjligt vad ni tror ni har behov av. Blir ni ex.vis 4 pers som kommer redan på fredagen så kostar ju det då er 1950/4. Vi kan bara säga att Sävekulla är magiskt fint – så maxa helgen med att börja njuta redan på fredagen. Ni kommer att ha möjlighet att träna på viss del av området redan på fredagen, då vi hyrt det även den dagen. (Exakt var det är ledigt att träna meddelar vi när ni kommer.)

Ta med en kompis – och boka ett dubbelrum ihop! Eller träffa en ny bekantskap som vi parar ihop dig med! 🙂

Du som tar med husbil eller husvagn betalar 200 kr/natt. Alla priser inkl moms.

INFÖR KURSEN: Skickar vi ett välkomstbrev till dig.


Covid-19 Information
Vi följer alla Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd för att förhindra smittspridning. Vi håller avstånd, tillhandahåller handsprit och förutsätter att du som har symptom eller träffat någon som är smittad avvaktar med att komma. Bara ring så löser vi allt på bästa sätt.