Jaktapporteringskurs, helg – Blekinge

Helgkurs lördag – söndagn 12-13 mars 2022

Bräkne-Hoby, Blekinge

Instruktör: Michael Hansen Bager

För retrieverekipage som vill utvecklas inför kommande utmaningar. För tredje gången kommer vi tillbaka till Blekinge och ett skönt gäng. Ett antal platser finns ännu kvar för dig som vill vara med.

House of Bella’s kurser baseras helt på belöningsbaserade metoder för att du som förare ska få metoder och verktyg att lära din hund de rätta beteendena och för att ni ska få den stabilitet och den teamkänsla som behövs när man sätts på prov. Och med en bra känsla och en hund med rätt attityd blir det så mycket roligare att vara i den både spännande och ofta nervpåfrestande situationen som de flesta av oss tycker att jaktprov och WT är. Att träna och föra hund ska vara roligt, både på svenska och danska (roligt på danska är ju ”lugnt”). Man ska har roligt i dubbel bemärkelse.

På kursen fokuseras på att förankra alla discipliner av jaktprov och WT i NKL. Första dagen gör vi uppdelade moment och övningar som vi under nästa dag sätter samman till jaktlika situationer.

Har ni det basala på plats i träningen (stadga, kontakt och följsamhet) och närmar er att vara redo att prova krafterna i ett working test eller B-prov, så är detta kursen för dig och din hund.

Ni får här möjligheten att stärka er för uppgiften med markeringsarbete, avlämningar och inte minst få en bra känsla och trygghet att ha med er i provsammanhanget.


PRAKTISK INFORMATION:

Varje nivå delas upp i två grupper, som vardera får två pass per ekipage och dag. Ett om förmiddagarna och ett om eftermiddagarna. Vi börjar kl 08:30 och håller på till 15:00. Under de pass när din hund vilar får du själv värdefull observationstid.

2.900 kr. pr. deltager inkl. moms.
Observatörer 1.800 kr. inkl. moms.

Anmälan görs till Michael Hansen Bager på:
michael.bager@skrivsand.dk eller lena@skrivsand.se
Ange din fullständiga adress och skrivs gärna lite om dig och din hund.

Låter det intressant? Då är du välkommen att kontakta Michael på michael.hansen.bager@skrivsand.dk eller Lena på lena@skrivsand.se. Det går också bra att skriva meddelande på vår FB-sida.

Mer info finns på Facebooksidans text “Om House Bella’s” och på www.houseofbellas.se

Covid-19 Information
Vi följer alla Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd för att förhindra smittspridning. Vi håller avstånd, tillhandahåller handsprit och förutsätter att du som har symptom eller träffat någon som är smittad avvaktar med att komma. Bara ring så löser vi allt på bästa sätt.