Kicka igång våren mot NKL resp ÖKL på Börs Gård – helgkurs 9-10 april 2022

Efterfrågan var visst väldigt stor för vår “Kicka igång 2-3 april” och den blev snabbt full, så nu har vi lagt in en möjlighet till, och då med två olika nivåer att välja mellan. “Mot NKL” och “Mot ÖKL” för dig som vill Kicka igång våren på vackra Börs Gård med oss på House of Bella’s.

VAR? På vackra Börs Gård, Veddige
Ni som vill övernatta bokar direkt genom Richard på Börs gård. Hundar får vara på rummen. www.borsgard.se

NÄR? Lördagen den 9 och söndag 10 april 2022 (heldagar med 2 grupper som varvar). Uppge i bokningen om du siktar mot start i NKL eller ÖKL.

FÖR VEM?

Siktar du mot att få till 1:a n i din klass?
Denna helg fokuserar vi på att du och din hund ska utvecklas i jaktlika situationer på vackra Börs gård där vi har tillgång till fin terräng, och fina vatten om det ännu inte är för kallt. I NKL-grupperna fokuserar vi på markeringar, ro på post och vid sidan, stadga, avlämningar i hand etc. Steget upp från nybörjarklass på B-prov till öppenklass innebär främst att hunden ska klara fler markeringar och förstå dina tecken och signaler i dirigeringar, flera terrängskiften och att jobba sida vid sida med andra hundar. Din hund behöver klara av att vara tyst och stadig när du tar plats i “mot ÖKL”-gruppen.

Ni delas upp i två grupper som tränar resp får välbehövliga pauser för dig och din hund att ladda om. När du inte tränar med din hund är du med som observatör.

VILL DU HÄNGA MED?
Låter det spännande så skynda dig att anmäla – mejla till michael.bager@skrivsand.dk eller lena@skrivsand.se. Det går också bra att PM:a till House of Bella’s på Facebook. Ange “Kicka igång”+ mot NKL eller ÖKL , berätta lite om dig och din hund.

INSTRUKTÖRER: Michael Bager & Lena Bager
Mer om Michael finns att läsa på hemsidan under Om oss.

KURSAVGIFT: 2.900 kr/ekipage inkl moms.
Begränsat antal deltagare. Observatörsplats 1.800 kr/pers.
Boende och mat ordnar var och en själv. På Börs Gård finns fint kök i B&B samt mysig grillkåta vid vattnet.

INFÖR KURSEN: Skickar vi ett välkomstbrev till dig.


Covid-19 Information
Vi följer alla Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd för att förhindra smittspridning. Vi håller avstånd, tillhandahåller handsprit och förutsätter att du som har symptom eller träffat någon som är smittad avvaktar med att komma. Bara ring så löser vi allt på bästa sätt.

SONY DSC