“Stopp!” & “Dummy i min hand!” Tema-tisdagar!

Under våren bryter vi in med två separata 3-timmars tema-kvällar. Vi ses på fina Börs Gård och fullständigt nördar i att få hunden att stanna på din stoppsignal det ena tillfället – och stabila avlämningar vid andra tillfället. Du bokar dig för varje kväll separat.

Tisdag 18 april – Stopp!
Tisdag 3 maj – Dummy i min hand! (ändrat datum)

Varje tema-kurs börjar kl 17.30 och vi håller på till 20:30 inkl fikapaus.

Max 8 deltagare per temakväll, där 4 ekipage åt gången tränas och får individuell feedback då övriga 4 ekipage tränar passivitet med sin hund och samtidigt är med som observatör och du kan se och själv analysera dina kurskamrater.

Temakvällarna passar hundar i alla åldrar då detta är basövningar för din apporteringsträning och kan grundas tidigt. Men det är aldrig för sent att få ordning på. Det kräver bara att det blir gjort.

Vi går igenom ett flertal konkreta övningar som du sedan fortsätter att träna hemma under två veckors tid. I kursen ingår att du kan skicka in en egen mobilfilm till Lena för att få feedback och coaching utifrån, samt en slutlig film efter två veckor med ditt resultat för vidare feedback. Ibland är det skönt att ha ”en hök på axeln” så man verkligen får det där jobbiga gjort. 🙂 Det är detaljerna som gör det, och det är NU du ska se till att få detta på plats.

Innan kursstart är det också välkommet att du mejlar in en film till Lena med hur det ser ut idag när du tränar stoppsignal/din hund får en stoppsignal alt hur dina avlämningar ser ut där hemma. Den mejlar du till lena@skrivsand.se senast 1 vecka innan resp kursstart.

Instruktör Lena Bager

Var? Börs Gård, Veddige

KURSAVGIFT: 900 kr/ekipage inkl moms per temakväll
Ingår möjlighet för dig att göra 3 st filminskick och personlig feedback på Messenger
(max 3 filmer per kurs får du skicka in)

PAKETPRIS Vill du boka plats båda temakvällarna erbjuder vi ett paketpris på 2.300 kr
och då ingår detta:
– 3 st filminskick och personlig feedback på Messenger
– 1 st placeboard (värd 650 kr)
– 1 st 500 grams dummy (värde cirka 100 kr).
Totalt värde 2650 kr.

ANMÄLAN TILL lena@skrivsand.se

INFÖR KURSEN: Skickar vi ett välkomstbrev till dig.