Valp/unghund/mot öppen, Mariestad, helgkurs

VAR? Mariestad

NÄR? helgkurs lör-sön 24-25 april 2021

Instruktör: Michael Hansen BagerNytt år och nya möjligheter! Och vi ser fram emot att komma till Mariestad och möta härliga retrieverekipage. Kursen är FULL och arrangeras genom Susanne Thörnberg och Lisa Ragnarsson som varit nere hos oss i Varberg och tränat tidigare och som nu bett oss komma upp till Mariestad. Stort tack för det – vi glädjer oss!

OM OSS
House of Bella’s kurser baseras helt på belöningsbaserade metoder för att du som förare ska få metoder och verktyg att lära din hund de rätta beteendena och för att ni ska få den stabilitet och den teamkänsla som behövs när man sätts på prov. Och med en bra känsla och en hund med rätt attityd blir det så mycket roligare att vara i den både spännande och ofta nervpåfrestande situationen som de flesta av oss tycker att jaktprov och WT är. Att träna och föra hund ska vara roligt, både på svenska och danska (roligt på danska är ju ”lugnt”). Man ska har roligt i dubbel bemärkelse.

Denna helg har vi indelning i två nivåer:
VALP/UNGHUND
UNGHUND/MOT ÖPPENKLASS—

VÄLKOMNA TILL MARIESTAD NI SOM BOKAT PLATS!

OM MICHAEL:
Har en stor passion for att samspelet mellan hund och förare är i balans. Utbildad Grund- og markprøveinstruktør i Dansk Retriever Klub, Utbildad Klikkerinstruktör hos Canis, Provledare på både Working Tests och B-prov i Dansk Retriever Klub, mer än 25 års erfarenhet som undervisare, konsulent, coach, chef m m. Uppfödare av aktive Golden Retriever och för själv hund i vinderklasse (elit) och har deltagit i Nordiska Mästerskap för Golden Retriever. Har jaktlicens och deltar gärna på både A-prov och praktisk jakt.

Läs mer om oss och våra kurser på vår FB-sida: House of Bella’s kennel & kurser