FULL (båda grupperna) Derbyträning – 4 ggr med samma gäng

VAR? I Varbergsområdet (Vill ni bo över så bokar ni själva in er på Börs Gård. Ring B&B:t och boka direkt genom Kenth)

NÄR? Fyra lördagar i april – juni 2021
17 april, 1 maj (förlängt och gäst Tina H), 15. maj och 5 juni

TID?

FÖRMIDDAGSGÄNGET:
Kl 08:00 – ca 12:00 (full )

EFTERMIDDAGSGÄNGET:
Kl 13:00 – ca 17:00 (full)

HAR DU EN HUND ATT STARTA I ÅRETS UNGHUNDSDERBY?

Vill du ge dig och din hund de bästa möjligheterna för att göra bra i från er vid årets Unghundsderby? Vill du ha struktur i träningen av din unghund fram mot derbyt i Halland den 19 juni 2021?

Vi sätter ihop en träning över fyra gånger och avslutar med ett Working Test i en terräng som matchar årets Unghundsderby. Vi gör både uppbyggande träning och avprövning, så att provsituationen blir naturlig för både dig och din hund. Efter varje träning får du individuell läxa för just dig och din hund tills vi ses nästa gång.

Upplägget är med fokus på de uppgifter som du får på Unghundsderby – dvs markeringar på land och vatten med dummies – och vi ger varandra tid, så att vi är säkra på att få succé i träningen. Vi tränar positivt och är alltid noga med att det ska vara roligt för både dig och din hund, både på danska och svenska (roligt på danska är “lugnt”).

Låter det som rätt kurs för dig och din hund?
Låter det spännande så skynda dig att anmäla – mejla till michael.hansen.bager@skrivsand.dk eller PM:a till House of Bella’s. Ange “Derbyträning” , berätta lite om dig och din hund.

INSTRUKTÖR: Michael Hansen Bager
Michael har själv startat på NM för Goldens vid flera tillfällen och tävlar i elitnivå. Vid ett tillfälle (den 1 maj) gästas vi även av Tina Hansson, som kommer att tala om sin tävlingsfilosofi från erfarenheterna i SM i Lydnad.

KURSAVGIFT: 3.300 kr/ekipage inkl moms.
Max. 8 deltagare.

INFÖR KURSEN: Skickar vi ett välkomstbrev till dig.

Tina Hansson gästar oss 1 maj efter eftermiddagspasset. Missa inte det!

Covid-19 Information
Vi följer alla Folkhälsomyndighetens rekommendationer och råd för att förhindra smittspridning. Vi håller avstånd, tillhandahåller handsprit och förutsätter att du som har symptom eller träffat någon som är smittad avvaktar med att komma. Bara ring så löser vi allt på bästa sätt.